Aranjamente Florale

Prin aranjamentele create trebuie sa aduci bucurie, culoare si originalitate evenimentului pe care il decorezi. Nu trebuie sa faci compromisuri si mai ales trebuie sa iei in calcul toate aspectele de locatie, temperatura si o durata cat mai lunga a prospetimii. Ador sa folosesc plantele suculente , chiar si in combinatie cu plantele taiate, pentru ca ele aduc plusul de originalitate si rezista o lunga perioada. Mai mult, dau continuitate evenimentului prin replantarea suculentelor si astfel se realizeaza prima gradina suculenta a familiei.

Aranjament floral pentru botez cu plante suculente

aranjamente de masa botez in vat tricicleta_suculent urban (1) aranjamente de masa botez in vat tricicleta_suculent urban (2) aranjamente de masa botez in vat tricicleta_suculent urban (3) aranjamente de masa botez in vat tricicleta_suculent urban (4) aranjamente de masa botez in vat tricicleta_suculent urban (5)

Aranjament floral pentru botez cu Cyclama si muschi

 

Aranjament floral pentru nunta – prezidiu

aranjament de nunta prezidiu cu plante suculente_suculent urban (1) aranjament de nunta prezidiu cu plante suculente_suculent urban (3) aranjament de nunta prezidiu cu plante suculente_suculent urban (5)

Aranjament floral eveniment corporate

aranjament de masa cu plante suculente_suculent urban_ H35cm (1) aranjament de masa cu plante suculente_suculent urban_ H35cm (2) aranjament de masa cu plante suculente_suculent urban_ H35cm (3) aranjament de masa cu plante suculente_suculent urban_ H35cm (4) aranjament de masa cu plante suculente_suculent urban_ H35cm (5)

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.