cartile suculente

Cartile cu Suflet … pentru iubitorii de cadouri deosebite, gradinile in miniatura din carti sunt o alegere excelenta. Cartile reprezinta suportul pentru vasul cu plante. O carte, un vas, cateva plante, un cadou de senzatie. Intretinerea este la fel de usoara ca pentru oricare dintre aranjamentele noastre. Succes la „citit” suculente.

Preturile varieaza in functie de tipul cartii, de marimea vasului sau a plantelor folosite.

Model A- vas ingropat in carte. Pret: 65 lei

carte cu plante suculente, cactus, bonsai (1) carte cu plante suculente - cadouri vii (3) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (1) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (2) peperomia, echeveria (2) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (2) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (1)

Model B- vas in exterior. Pret: 60-75 lei

15-carte cu plante suculente, cactus, bonsai (2) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (2) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (2) carte cu plante suculente, cactus, bonsai (1) Echeveria, sedum (6) AV FABRICADEFLORI HAWORTHIA FASCIATA (1) AV FABRICADEFLORI HAWORTHIA FASCIATA (3) carte m.proust (4) 041

Model C- coperta 11x16cm. Pret: 50lei/ 65lei/ 75 lei

Pretul variaza in functie de numarul de plante folosite si accesorizarea acestuia

aranjament in coperta de carte cu plante suculente si cactusi (1) aranjament in coperta de carte cu plante suculente si cactusi (2) aranjament in coperta de carte cu plante suculente si cactusi (4)    

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.