DESPRE NOI

Bine ati venit in lumea plantelor suculente din Bucuresti ! 

SUCULENT urban este o celebrare a pasiunii, a creatiei si a plantelor suculente. Designul floral reprezinta forma prin care reusim sa ne surprindem clientii, adaugand culoare si bucurie in viata lor.

SUCULENT urban va invita in minunata lume a plantelor rezistente la seceta si caldura si va ofera o gama variata de plante suculente, cactusi si bonsai.

Calitatea premium a plantelor este data de Producatorii din Olanda , astfel avem acces direct pe foarte multe sortimente de suculente, la o varietate imensa de tipuri de flori si o gama bogata de nuante si culori.

Astfel, aplicand amprenta personal suculenta, livram buchete de flori si aranjamente care transmit mesajul dorit nu numai prin design, dar si prin compozitie, oferind mereu clientilor nostri flori mai putin cunoscute, sau soiuri noi aparute.

” Totul a pornit de la pasiunea pentru plante si bucuria de a crea aranjamente cat mai vesele si usor de intretinut. Plantele suculente si cactusii sunt alegerea ideala cand vine vorba de aranjamente cu o intretinere minimalista. „

La 30 de ani , Alexandru Suciu a ales sa renunte la pregatirea sa in domeniul tehnic, pentru a urma calea pasiunii sale pentru flori si design. A inceput sa lucreze aranjamente pentru prieteni si familie mai intai cu proiectul AV Fabrica de Flori, iar din 2012 alaturi de Maria Suciu, a pus bazele atelierului floral Suculent Urban.

Sub indrumarile Doamnei Sanda Lazur, a absolvit in anul 2016 cursurile Centrului de Calificare si Formare Profesionale – Atelierele Ilbah din Bucuresti , cursul Floral Decorator.

Designul floral reprezinta pentru el o forma de exprimare, iar talentul sau a castigat aprecierea clientilor pentru care a lucrat, creatiile sale fiind foarte admirate.

Echipa Suculent Urban este alcatuita din persoane care impartasesc aceeasi dragoste pentru flori si pentru care designul floral reprezinta felul de a-si exprima pasiunea pentru creatie.

Terariile, aranjamentele sau buchetele ce poarta semnatura Suculent Urban deschid un nou drum in industria designului floral din Romania.

Suculent Urban este deja unul dintre Atelierele de Design Floral cautate pentru aspectul aranjamentelor si atentia la detaliu, castigand clienti precum Vel Pitar, GreenTek, Farmexpert, Clinica Intermedica, Kudika, Graffiti Public – Tara lui Andrei, dar si multi alti clienti persoane fizice care au ales creativitatea echipei SuculentUrban pentru evenimentele speciale din viata lor, indiferent ca e vorba de o aniversare, o nunta sau un botez.

   


PROGRAMEAZA O INTALNIRE !

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire .

contact@suculenturban.ro