EVENIMENTE CORPORATE

Ne asiguram ca orice eveniment corporate la care suntem parteneri cu decoratiunile florale respecta scopul, targetul si regulile bine stabilite pentru a crea un eveniment de succes.

Suntem foarte atenti in alegerea partenerilor cu care lucram si oferim clientilor nostri servicii premium, pornind de la florile si plantele pe care le folosim in decoratiunile florale, plante importate direct de pe cea mai mare bursa de flori din Olanda si pana la alegerea celor mai potrivite accesorii de decor.

Organizarea unei PETRECERI TEMATICE este intotdeauna o placere pentru noi si ne ocupam de toate detaliile privind decoratiunile florale, pentru ca tu si invitatii tai sa traiti momente de neuitat.

Niciodata ATELIERELE de CREATIE nu au fost la fel de distractive precum cele pe care le vom organiza noi. Abia asteptam sa iti demonstram asta. WORK IT OUT !

Detaliile fac  diferenta !

DECOR de VITRINE si ARANJAMENTE FLORALE sau INSTALATII FLORALE PENTRU MAGAZINE SI SPATII COMERCIALE.  Vitrina unui magazin, lobby-ul unui hotel, mesele unui restaurant, receptia unui salon sau a unui centru SPA, toate acestea pot aduce un mare plus de valoare afacerii tale. Vom avea grija ca felul in care arata toate acestea sa impresioneze clientii care iti trec pragul indiferent ca doresti sa creezi o atmosfera relaxata, un mediu dinamic sau o expunere uluitoare.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE