tablou cu suflet

Tabloul cu plante este o alegere excelenta daca va doriti sa (re)dati viata si culoare unei zone monotone. Intretinerea si udare se face la fel ca in cazul minigradinilor cu suculente. Aici trebuie sa stim totusi cateva aspecte inainte de o realiza : pozitionarea: soare/ semiumbra/ umbra, temperatura: cald/ rece ? , umiditatea ? … toate aceste aspecte influenteaza modul de udare . Plantele se dezvolta normal, avand parte de un pamant sanatos si o drenare excelenta. 

Ramele foto – avantajul ramelor foto este ca se pot aseza in trei pozitii.  Sunt alcatuite dintr-un cadru de lemn confectionat manual , o rama alba metalica si un grilaj verde de fixare a plantelor. Dimensiune cadru: 23×28 (gol- 12×17 cm). Pret: 80-100 lei 

rama foto suculenta model A-3 (2) rama foto suculenta model A-4 (2)  rama_4 rama foto suculenta model A-3 (3) rame foto cu plante suculente (15)

Tablou – avand dimensiunea variata, aceasta poate fi o alegere excelenta pentru a integra in peisajul camerei sau a terasei acest tip de tablou . Se poate realiza orice dimensiune.  (poze de pe internet)

idei de tablouri cu plante suculente (1) idei de tablouri cu plante suculente (2) idei de tablouri cu plante suculente (3) idei de tablouri cu plante suculente (4)

 

 

Lasă un răspuns