PLATA si LIVRAREA

PLATA in BUCURESTI :

  • CASH la sediul nostru ;

  • RAMBURS- plata la livrare , dupa plata integrala sau a avansului de 50 % din valoarea comenzii ;

  • La comenzile peste 600 lei livrarea este GRATUITA. Taxa transport 30 lei.

PLATA in PROVINCIE :

  • RAMBURS -plata la livrare , dupa plata avansului de 50 % din valoarea comenzii

LIVRAREA in BUCURESTI si ILFOV

Livrarea aranjamentelor se va face la adresa indicata de catre dumneavoastra in formularul de comanda flori online si in intervalul de timp specificat. Programul de livrare flori este intre orele 9 – 18,  de luni pana vineri.

EXPEDIEREA in PROVINCIE:

  • NU expediem aranjamente ornate, decat Kituri de Asambrare (planta+vas+pamant+accesorii)

  • FAN COURIER- se achita taxa de livrare de catre destinatar

ATENTIE !  Comanda online se prelucreza dupa ce ne trimiteti confirmarea platii. Finalizarea comenzii presupune ca ati luat cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei florarii online.


In cazul Marturiilor, descriem urmatorii termeni si conditii : 

Plante-„mix echeveria standard ” se refera la mixul standard oferit de noi (20 buc/tava) si care contite patru tipuri de echeveria ; „mix de plante suculente” se refera la varietate de plante suculente (20 buc/tava), plante care difera prin forma, culoare si textura. 

Livrarea marturiilor in Bucuresti se face de Luni-Vineri intre orele 19.00-21.00 . Nu se fac livrari Sambata si Duminica! 

Livrarea prin curier se face pe cheltuiala destinatarului. La preluarea coletului, daca este cazul, aveti obligatia de a semnala acestuia orice neregula de transport ( lovire, deteriorare a coletului, alte cauze) si sa intocmiti Proces Verbal de constatare cu acesta . Plangerile ulterioare sunt nule .